Woo® - Karakteristikat

Modelet (template)


Ju nuk duhet të jeni një kodues profesional që të kirjoni web faqe meWoo®. 
Ne ju ofrojmë me dhjetra modelet (template) moderne dhe responsive, që e bënë të lehtë dhe pa probleme redaktimin e web faqes suaj ashtu si ju dëshironi.

Mund të provoni modele (template) të ndryshme dhe t'i ndërroni ato sipas dëshirës tuaj, fluturimthi, me vetë një klikim. 

Kur zgjedhni një model (template), vëmendja duhet t'i kushtohet strukturës së faqes, në vend se të imazheve të përdorura në të.  Modelet (template) janë të krijuara në atë mënyrë që vendosja dhe modifikimi i modeuleve dhe aplikacioneve të jetë shumë i lehtë edhe i përdorshëm edhe për jo profesionistët.

Modulet

Me Modulet e përmbajtjes dhe aplikacionet e Woo® ju mund të personalizoni web faqen tuaj pikërisht ashtu siç dëshironi, si dhe të shtoni dinamikë dhe funksionalitet në të, shumë lehtë dhe pa mundim. 

Teknika Drag & Drop (lëviz dhe vendos) e Woo® për momentin është mënyra më e lehtë në treg për të krijuar web faqe. 

Modulet e përmbajtjes janë të kombinuara imazhet, tekste dhe elemente tjera të nevojshme për të krijuar një web faqe profesionale. Zgjidhni stilin tuaj, kombinoni elementët e përmbajtjes, ndryshoni imazhet dhe tekstin, zgjidhni fontet, krijoni linqet e nevojshme dhe faqja juaj do të jetë gati. 

Me Woo® krijimi i një web faqeje moderne dhe profesionale është i mundshëm për të gjithë. Ju nuk keni nevojë që të jenë një programues apo dizajner, por eksizton edhe mundësia e futjes së elemndteve të përmbajtjes në html, css dhe javascript (në pakot Professional dhe Business) dhe po ashtu dhe elementeve të palëve të treta. 

Foto editori

Imazhet e bukura e bëjnë web faqen tuaj  të duket si vetja juaj. Me redaktorin unik të Woo® Adobe Creative Cloud Connected, ju mund t'i modifikoni fotot tuaja pikërisht ashtu si ju pëlqen. Jini vetë profesionisti. 

Korniza, hijet, zbehjet dhe dhjetëra efekte të tjera janë tepër të lehta dhe të shpejta për t'u përdorur. Ju gjithashtu keni në përdorim falas më shumë se 100,000 imazhe nga foto banka e Woo®!

Optimizimi i motorëve të kërkimit dhe analizat

Me funksionin Super SEO të Woo® ju mund të bëni URL-në (domainin/emrin) e web faqes tuaj shumë miqësorë për motorët e kërkimit (Google, Bing, Yahoo, etj). Zgjidhni fjalët kyçe që dëshironi të përdorni nëpër adresat e URL-së dhe merrni vendet më të mira në rangimet e Google dhe motorëve të tjerë të kërkimit. Kjo është shumë e rëndësishme për web faqen e juaj.  

Aktivizimi i Google Analytics është shumë i thjeshtë. Shtoni kodin përcjellës në cilësimet e web faqes dhe filloni t'i vëzhgoni vizitat dhe sjelljen e vizitorëve në web faqen tuaj.

Woo® - Aplikacionet

Me shërbimet e Aplikacioneve të Woo® ju i shtoni dinamikë dhe funksionalitet web faqes suaj shpejtë dhe lehtë.

Fotogaleria

Krijoni galleri dhe kolazhe të ndryshme lehtë dhe shpejtë me ndihmën e aplikacionit Fotogalleria.
E mundshme në të gjithat pakot. 

Formulari i kontaktit

Shtoni dhe modifikoni formular kontakti sipas dëshirës suaj, me shumë opcione.  
E mundshme në të gjitha pakot.

Blog

Kirjoni këndin tuaj të Blogut shumë lehtë,
vetëm duke e shtuar aplikacionin e Blogut.
E mundshme në të gjitha pakot.

Harta

Me aplikacionin e hartave të implementuar 
në Woo® juve ju duhet vetë  të vendosni adresën.
E mundshme në të gjithat pakot. 

Kalendari

 Informoni vizitorët e faqes tuaj për ngjarje 
dhe datat e rëndësishme me aplikaicionin e kalendarit 
E mundshme në të gjithat pakot.  

Sondazhi

Krijoni sondazhe të ndryshme për vizitorët e 
web faqes suaj shpejtë dhe lehtë. 
E mundshme në të gjithat pakot. 

Ngarkimi i dosjeve

Ofroni vizitorëve mundësin e shkarkimit të dokumenteve, broshurave, etj. 
E mundshme në të gjithat pakot. 

Pyetjet e Shpeshta

Krijoni lehtësisht një qendër me udhëzime dhe informacione të ndryshme për vizitorët tuaj.
E mundshme në të gjithat pakot. 

Google Webmaster

Menaxhoni dhe zgjëroni praninë tuaj në Google me anë të aplikacionit Google Webmaster.
E mundshme në të gjithat pakot. 

Video

Me aplikacionin Video ju vetëm vendosni adresën e vendndodhjes së videos dhe gjithçka është gati.
E mundshme në pakot Business dhe Proffesional. 

Meny Restauranti

Krijoni dhe përditësoni çmimoren, menyn dhe listën e shitores tuaj lehtë dhe shpejtë.
E mundshme në pakot Business dhe Proffesional.

Kodi

Vendosni kodin tuaj HTML, CSS ose JavaScript lehtë me aplikacionin Kodi.   
E mundshme në pakot Business dhe Proffesional.

Shporta

Filloni shitjen e produkteve tuaja online me aplikacionin Shporta të Woo®.  
E mundshme në pakon Business.  

Letra e të rejave - Buletini

Me aplikacionin Buletini, ju mund të shtoni dhe menaxhoni abonuesit duke i përditësuar me risi.
E mundshme në pakon Business. 

Suport - Live Chat

Mos humbisni asnjë klientë. Shtoni modulin e 
Live Chat dhe kujdesuni për klientët tuaj.
E mundshme në pakon Business. 
© 2017 Woo® - Të gjitha të drejtat e rezervuara.