Woo® - Zgjidh pakon tënde të preferuar

Të gjitha pakot përmbajnë gjithmonë: 


Hosting Falas
Lidhje me Domain
Min. 1GB Hapsirë
Google Analitika
Premium Suport
Instalim Falas


Woo® - Starter

795 në muaj
 • 1 GB hapësirë 
 • 10 GB trafik
 • 25 modele/template
 • 25 module *
 • 14 aplikacione *


Woo® - Professional

1195 në muaj
 • 5 GB hapësirë
 • 50 GB trafik
 • 35 modele/template
 • 35 module *
 • 17 aplikacione *


Woo® - Business

1995 në muaj
 • 25 GB hapësirë
 • Trafik pa limit
 • 45 modele/template
 • 40+ module *
 • 20 aplikacione *
*Modulet dhe aplikacionet e pakove mund t'i shihni nga faqja e karakteristikave

Kontrolloni se a është i lirë emri i dëshiruar për web faqen tuaj (Domaini):© 2017 Woo® - Të gjitha të drejtat e rezervuara.