Woo® - Reth Nesh

Çfarë është Woo®

Woo® është platforma e krijimit të web faqeve (Site Builder)  e cila bazohet në teknikën drag & drop (lëviz & vendos) dhe modulet e aplikacionet e veta me të cilat ju mund të krijoni web faqe moderne, responsive dhe mbi të gjitha të bukura lehtë dhe shpejtë, pa ndihmën e askujt.   

Me Woo® ju po ashtu keni mundësi të krijoini web faqe që janë shumë miqësore me motorët e kërkimit si Google, Bing, Yahoo, etj, falë Super SEO (Search engine optimization) të Woo®. 

Kush është Woo®

Woo® është mark e regjistruar në Evropë e cila së fundmi ka filluar të veproj edhe në tregun Shqiptar.  Woo® ofrohet nga kompania më e madhe e shërbimeve të web dhe hosting në Finland, Euronic Oy

Misioni i Woo®

Misioni i Woo® është që t'ju ofrojmë klientve tanë një platformë për krijimin e web faqeve e cila është shumë e lehtë për tu përdorur. Ju nuk keni nevojë për të shpenzuar marrëzisht dhe të jeni peng i kompanive të ndryshme  që të keni një web faqe profesionale, me platformën e Woo® ju bëheni vet profesionisti.
© 2017 Woo® - Të gjitha të drejtat e rezervuara.