Woo® - Suporti

Pyetje të shpeshta

Nga kjo faqe ju mund të gjeni përgjigjet e pytjeve më të shpeshta, mund të na kontaktoni nga formulari i kontaktit apo të na shkruani në postën tonë elektroinke info(at)woo.al.
← Back

Çfarë është Woo®

Woo® është platforma e krijimit të web faqeve (Site Builder) e cila bazohet në teknikën drag & drop (lëviz & vendos) dhe modulet e aplikacionet e veta me të cilat ju mund të krijoni web faqe moderne, responsive dhe mbi të gjitha të bukura lehtë dhe shpejtë, pa ndihmën e askujt.

                       Na kontaktoni

                       © 2017 Woo® - Të gjitha të drejtat e rezervuara.